Име АБС H1212 ST33 Браон тосини
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал ABS
Опис АБС H1212 ST33 Браон тосини. Кант трака со дезен и декор соодветен со иверицатта.
Наслов АБС H1212 ST33 Браон тосини
Структура ST33