Име АБС H1213 ST33 Натурал тосини
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал ABS
Опис АБС H1213 ST33 Натурал тосини. Кант трака со дезен и декор соодветен со иверицатта.
Наслов АБС H1213 ST33 Натурал тосини
Структура ST33 Feelwood Crafted