Име АБС H3048 ST10 Антика браон борнео
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал ABS
Опис АБС H3048 ST10 Антика браон борнео. Кант трака со дезен и декор соодветен со иверицата.
Наслов АБС H3048 ST10 Антика браон борнео
Структура ST10