Име АБС H3732 ST10 Браон хицкори
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал ABS
Опис АБС H3732 ST10 Браон хицкори. Кант трака со дезен и декор соодветен со иверицата.
Наслов АБС H3732 ST10 Браон хицкори
Структура ST10 Deepskin Rough