Име АБС H3840 ST9 Натурал мандал
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал ABS
Опис АБС H3840 ST9 Натурал мандал. Кант трака со дезен и декор соодветен со иверицатта.
Наслов АБС H3840 ST9 Натурал мандал
Структура ST9