Име АБС H3991 ST10 Натурал кантри бич
Опис АБС H3991 ST10 Натурал кантри бич. Кант трака со дезен и декор соодветен со иверицата.
Наслов АБС H3991 ST10 Натурал кантри бич
Структура ST9