Име Адаптер за рачка / за лизгачки и врати на преклоп
Финиш никел мат
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Алуминиум
Опис Адаптер за рачка / за лизгачки и врати на преклоп
Шифра Опис Цена
92735 Адаптер за рачка / за лизгачки и врати на преклоп, никел мат 262 ден. по ком.

Category: