Име Адаптер за стаклена врата за монтирање со лепило Sensys
Димензии За дебелина на стакло 3-7 mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал нкел, челик
Монтирање За употреба со липило за UV стврднување. Се употребува со: Sensys 8645i, Sensys 8631i, Sensys 8657i
Опис Се испорачува без лепило, релевантна верзија на производ без интегриран Silent System или без само затворање функција може да се користи на ист начин.
Шифра Опис Цена
6600 Sensys адаптер за стаклена врата 417 ден. по ком.
6631 Sensys завртки за адаптер за стаклена врата 5 ден. по ком.