Име Вкопана шарка за бифе
Димензии Ø 35mm
Финиш Никел
Производител Emuca
Потекло Шпанија
Материјал Челик
Опис Со димензија Ø 35mm; Со подесување +/-3mm.
Шифра Опис Цена
7883 Вкопана шарка за бифе 119 ден. по ком.