Име Даска за пеглање на извлекување со преклоп
Димензии Минимални димензии за внатрешно монтирање : 450mm x 450mm. | Димензии на површината за пеглање: 810mm x 300mm.
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Метал, пластика
Опис Маса за пеглање на извлекување со преклоп и ротациија од 180º. Можност за фиксирање на позиција. Водилка со лагери за меко и тивко водење. Минимални димензии за внатрешно монтирање : 450mm x 450mm. Димензии на површината за пеглање: 810mm x 300mm.
Шифра Опис Цена
92530 Даска за пеглање на извлекување со преклоп 9275 ден. по ком.