Име Дизајнирани профили за AvanTech YOU
Димензии L= 350/500mm
Финиш Бел, Црн, Сребрен, Инокс, Даб.
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Пластика
Опис ▶ Било кој кант за страница на фиока ▶ Прикачување со клип ▶ Пластика во боја
Шифра Опис Цена
92104 Х.AV YOU Design профил 500мм ИНОКС 72 ден. по ком.
92354 Х.AV YOU Design профил 500мм ДАБ 72 ден. по ком.
92102 Х.AV YOU Design профил 500мм СРЕБРЕН 61 ден. по ком.
92103 Х.AV YOU Design профил 500мм БЕЛ 61 ден. по ком.
92101 Х.AV YOU Design профил 500мм АНТРАЦИТ 61 ден. по ком.
92353 Х.AV YOU Design профил 350мм БЕЛ 58 ден. по ком.
92241 Х.AV YOU Design профил 350мм АНТРАЦИТ 58 ден. по ком