Име Дизајниран адаптер за push to open механизми
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал цинк
Монтирање со штрафење
Опис Висок квалитет на дизајнерски адаптер за за надградување, за комбинација со pin i magnet.
Шифра Опис Цена
6731 Дизајниран адаптер за штрафење никел 165 ден. по ком.