Име Закачалка на извлекување за крпи
Димензии A= 310mm C=270mm
Финиш Алуминиум
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Алуминиум
Шифра Опис Цена
90752 Закачалка на извлекување за крпи 310мм алуминиум 1340 ден. по ком.