Име Закачалка на извлекување
Димензии L=800mm
Финиш Сребрен
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Метал
Шифра Опис Цена
92811 Закачалка на извлекување, 800mm – Сребрен 2878 ден. по ком.