Име Канта за отпадоци за работна плоча
Димензии Висина: 265mm | Дијаметарот на надворешниот прстен: Ø270mm.
Финиш Сина пластика, инокс капаче
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Метал, пластика
Опис Канта за отпадоци за кујна со капаче и капацитет од 8l. | Помошни прстени за држење на ќесата. | Сина пластика и метални прстени
Шифра Опис Цена
92531 Канта за отпадоци за работна плоча – 8l. – ИНОКС 2,890 ден. по ком.