Име Канта за отпадоци М30/ 16l.
Финиш Сива
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Пластика
Опис Канта за отпадоци М30,.капацитет 16л , рачно извлекување, капакот се отвора автоматски.
Шифра Опис Цена
90010 Канта за отпадоци М30/ 16l. 3,536 ден. по ком.