Име Канта за отпадоци М40/2х15л
Димензии 342х469х304мм
Финиш Антрацит сива
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик, Пластика
Опис Канта за отпадоци со капацитет од 2 x 15 л, со вградена водилка за лизгање. Двете секции овозможуваат селектирање на отпадот.
Шифра Опис Цена
92077 Канта за отпадоци М40/2х15л антрацит-сива 5218 ден. по ком.