Име Канта за отпадоци сет 2×15л / за елемент 600мм
Димензии H= 266mm, L= 216mm
Финиш Антрацит
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал пластика
Шифра Опис Цена
92527 Канта за отпадоци за фиока 2×15л / Н=266mm 1685 ден. по ком.
90157 База за канта M60, 536х482мм 2,101 ден. по ком.