Име Канта за отпадоци 2х12л / за елемент 600мм
Димензии Н=216мм
Финиш Антрацит
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал пластика
Опис Сет од 2 канти со капацитет од 12 литри / Кантите имаат рачки во боја за да се олесни сортирањето на отпадот и да може лесно да се извлечат за да се испразнат и исчистат
Шифра Опис Цена
92290 канта за отпадоци сет за фиока 2х12л Н=216 ‘3,373 ден. по ком.
90157 База за канта M60, 536х482мм 2,101 ден. по ком.