Име Канта за отпадоци 2х15л+ 2х6л
Димензии 2х15л+2х6л, Н=266мм
Финиш Антрацит сива
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал пластика
Опис Канта за отпадоци 2х15л+2х6л за елементи со ширина од 800 до 1000мм. Секциите овозможуваат селектирање на отпадот.
Шифра Опис Цена
92290 Канта за отпадоци сет фиока 2х12л + 2х6л / Н=216мм ‘3,373 ден. по ком.