Име Канта за отпадоци 3×9л
Димензии 52cm x 30cm x 44cm
Финиш Нерѓосувачки челик
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал метал,пластика
Опис Корпа за рециклирање со прегради од 3 x 9 литри за класификација на отпадот / Отворање на капаците со независни педали / Се одликува со меко затворање на секој од капаците, покрај независните отстранливи корпи /
Шифра Опис Цена
92929 Емука – Канта за отпадоци 3х9л – нерѓ.челик 8733 ден. по ком.