Име Капаче за шарка на врата – црна
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик , никел
Финиш Црн (Obsidian Black)
Опис ▶ Капаче за шарки ▶ Се користи за Sensys шарки
Шифра Опис Цена
90912 Капаче за шарка на врата – црна 28 ден. по ком.