Име Конектор за фронт на фиока
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Опис За 2- димензионално прилагодување на фронтови на 4- страните фионки
Шифра Опис Цена
6990 Конектор за фронт на фиока 25 ден. по ком.