Име МДФ грундиран едностран бел МВ СЕ
Димензии 2800×2070
Производител EGGER
Потекло Австрија
Опис Горниот слој на плочите е оплеменет со специјална грунд фолија која овозможува посебно боење. Оваа оплеменета површина одговара на сите вообичаени типови на бои, како што се ДД, ПУР, акрилни или бои на база на вода. Точни спецификации на бои во RAL, PANTONE или NCS кодови може да се користат без никакви проблеми..Посебно се разликува од другите панели со добар квалитет на влакна и тврдо пресован среден слој. Затоа е многу погоден за обработка на длабоко профилирани површини.
Структура GFE/980SM
Дебелина 16мм,18мм