Име МДФ двострано грундиран МB СЕ
Димензии 2800х2070x18mm
Финиш двостарно грундиран
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал mdf
Дебелина 18мм
Напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се добие и половина табла 280x103cm или 140x207cm