Име МДФ сиров МВ СЕ
Димензии 2800×2070
Формат 2800×2070;2800×1030;1400×2070
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Сиров медијапан
Опис МДФ (medium density fibreboard) -плоча со средна густина) се користи како сиров или оплеменет, и има идеално мазна површина. Благодарение на неговата цврстина при виткање, особено е погоден за обработка на висококвалитетен мебел и ентериер.
Структура MB
Дебелина 16мм
Шифра Опис Цена
6517 МДФ сиров МВ СЕ 16мм 3249 ден. по табла