Име МДФ Фурнир даб Crown
Димензии 3050×1850мм
Производител Kontypolyes
Потекло Грција
Материјал фурниран медијапан
Дебелина 9мм; 17мм, 26мм
Кант 22/0.5; 22/2; 32/2; 45/0.5