Име МДФ Фурнир орев
Димензии 3050×1850мм
Производител Kontypolyes
Потекло Грција
Материјал фурниран медијапан
Дебелина 9мм;17мм;26мм
Кант 23×05;23×2;28×0.5;42×0.5