Име МОКА Лифт за гардеробер
Димензии ширина: 600-830 / 830-1150мм
Финиш кафе
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал метал/ пластика
Опис Мока обоен систем на преклоп за закачување на закачалки за облека во горниот дел од гардероберот.Искористување на просторот и олеснување на пристапот. Прилагодлива ширина, со цел да се прилагоди на сите видови на гардеробери.Носивост макс.12кг
Шифра Опис Цена
7772 Emuca Мока лифт за гардеробер 83-115 кафе 3805 ден. по ком.
90496 Emuca Мока лифт за гардеробер 60-83 кафе 3805 ден. по ком.