Име Ногара за мебел со матица М6
Димензии M6mm
Финиш метал/ црна
Производител GTV
Потекло Полска
Материјал метал/ пластика
Опис Ногара за мебел со матица М6
Шифра Опис Цена
2671 Ногара за мебел со матица М6 14 ден. по ком.