Име Ногара за мебел B- 103
Димензии Ø23.5mm/ ; Н=100mm
Финиш Брусен челик
Производител Gtv
Потекло Кина
Материјал ZnAl
Опис Ногарки се со нивелатор на висина / може да се употреби за кујна,плакари,комоди
Шифра Опис Цена
90274 ГТВ Ногара за мебел B- 103 Н=100мм 244 ден. по ком.