Име Ногара за мебел NM-BD
Димензии H=100/150mm
Финиш алуминиум мат
Производител GTV
Потекло Полска
Материјал метал
Опис Ногара за мебел достапна во две висини 100 и 150мм со алуминиум мат финиш.
Структура метал
Шифра Опис Цена
3067 Ногара за мебел NM-BD Н=100mm, алуминиум мат 65 ден. по ком.
3998 Ногара за мебел NM-BD Н=150мм, алуминиум мат 89 ден. по ком.