Име Носач на полица со преклоп
Димензии 400х215х1,5мм со носивост до 60кг; 300х155х1,5мм со носивост до 50кг
Финиш Бела
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик
Опис Носач на полица со преклоп кој е наменет за маса на преклоп монтирана на ѕид. Систем за заклучување како превенција од случајно паѓање. Лесна монтажа со вклучени штрафови. Изработена од челик обоен во бела боја.
Шифра Опис Цена
92559 Носач на полица со преклоп 400х215х1,5мм, бела 559 ден. по ком.
92560 Носач на полица со преклоп 300х155х1,5мм, бела 452 ден. по ком.