Име организ.за фиока под садопер
Димензии 258х120х82
Финиш Антрацит/ Бела
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Пластика
Опис • Создаден за купатилски елементи за под мијалник, достапен во бела и антрацит пластика. Практично решение за максимална искористеност на елементот под мијалникот во тоалетот.
Шифра Опис Цена
7960 организ.за фиока под садопер 258х120х82 антр 175 ден. по ком.
7964 организ.за фиока под садопер 258х120х82 бела 173 ден. по ком.