Име ПОДЛОГА ТЕПИСОН КАФЕНА 100x250mm
Димензии 100x250mm
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Фибер
Опис Самолепливи подлоги во кафена боја за заштита на ногари од мебел