Име Подлога теписон кафена 25x25mm
Димензии 25х25mm / 30x30mm
Финиш Кафеав
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Фибер
Опис Самолепливи подлоги во кафена боја за заштита на ногари од мебел