Име Подлошка линеарна со типла
Димензии D= 0.5mm / 1.5mm
Финиш Цинк со Никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Опис ▶ За бушење со ø 10mm x 12mm ▶ Стандард за квалитет EN 15570, Level 3 ▶ Висинско подесување ± 1.6mm ▶ Цинк облагороден со никел
Шифра Опис Цена
7017 Подлошка линеарна со типла D=0.5 mm, Ø10×12 57 ден. по ком.
7236 Подлошка линеарна со типла D=1.5 mm, Ø10×12 88 ден. по ком.