Име Подлошка со штраф “Direkt“ – Црна
Финиш Црн (Obsidian Black)
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Челик, никел
Опис ▶▶ Бушење ø 5 x 7.5 mm ▶▶ Според стандард за квалитет EN 15570, Level 2 ▶▶ растојание меѓу дупките 32мм ▶▶ За полуколенсати шарки минимална дебелина на страницата 15мм ▶▶ Висинско подесување ± 2 mm ▶▶ Челик во црна боја
Шифра Опис Цена
90908 Подлошка со штраф “Direkt“ – Црна D=0mm 45 ден. по ком.
90909 Подлошка со штраф “Direkt“ – Црна D=1.5mm 55 ден. по ком.
90910 Подлошка со штраф “Direkt“ – Црна D=3mm 53 ден. по ком.