Име Рачка ЕЖЕ
Финиш бела,жолта,сина,розе и црвена
Производител Cebi
Потекло Турција
Материјал пластика
Шифра Опис Цена
7453 рачка еже бела 01 99 ден. по ком.
7487 рачка еже жолта 07 99 ден. по ком.
7493 рачка еже плава 03 99 ден. по ком.
7440 рачка еже розе 02 99 ден. по ком.
7488 рачка еже црвена 09 99 ден. по ком.

Category: