Име Рачка за мебел UA-АА
Димензии C=96mm L=128mm/ C=128mm L=160mm/ C=160mm L=192mm/ C=192mm L=224mm/ C=256mm L=288mm/ C=320mm L=352mm
Финиш алуминиум мат
Производител GTV
Потекло Полска
Материјал алуминиум
Опис Рачка за мебел UA-АА изработена во алуминиум мат финиш достапна во повеќе висини.
Шифра Опис Цена
4959 UA- АА- 06- 096 Рачка 96мм 92 ден. по ком.

Category: