Име Рачка Пингвин
Производител Cebi
Потекло Турција
Материјал пластика
Опис
Шифра Опис Цена
7458 рачка Пингвин бела 01 99 ден. по ком.
7454 рачка Пингвин жолта 07 99 ден. по ком.
7483 рачка Пингвин зелена 06 99 ден. по ком.
7470 рачка Пингвин розе 02 99 ден. по ком.
7467 рачка Пингвин св.плава 03 99 ден. по ком.
7498 рачка Пингвин црвена 09 99 ден. по ком.