Име Сет водилка со Меко затворање
Димензии H=45mm; L=500mm
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Метал
Опис • Со целосно извлекување • Со куглични лагери • Со висина 45mm • Носивост до 35kg
Шифра Опис Цена
90024 Сет водилка со Меко затворање H=45mm; L=500mm Челик 855 ден. по ком.
93493 Сет водилка со Меко затворање H=45mm; L=500mm Црна 955 ден. по ком.