Име Сет капачиња за завршна лајсна
Димензии 30х30мм
Финиш Сива
Производител SYSKOR
Потекло Шпанија
Материјал Пластика
Опис Сет капачиња за завршна лајсна 30х30мм, лево + десно + внатрешно
Шифра Опис Цена
92618 Сет капачиња за з.л. 30х30 (Л+Д+В) сива 131 ден. по ком.