Име Сет ногари со рамка за маса 750х1150mm
Димензии 50x50mm / 750x1150mm
Финиш бела / црна
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал метал
Опис Структура на маса составена од 4 попречни шипки од дел 30x30mm (2 со должина 650mm и 2 од 1.050mm) и 4 ногарки со дел 50x50mm и висина 710mm. Дизајниран за маси од 1.150x750mm со спој на парчиња што поддржува голема носивост. Лесно и брзо склопување, бидејќи ги вклучува сите потребни компоненти за негова инсталација, освен горниот дел од масата. Има пластични завршни капачиња за да одговараат на финишот, кои служат како завршен допир на нозете и спречуваат оштетување на подот. Изработен е од челик со црно обоена завршница.
Шифра Опис Цена
93389 емука.сет ногари со рамка 50x50mm, 750×1150 црна 10265 ден. по ком.
93388 емука.сет ногари со рамка 50x50mm, 750×1150 бела 10265 ден. по ком.