Име Сет ногари со рамка за маса 750х750mm
Димензии 50x50mm / 750x750mm
Финиш бела / црна
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал метал
Опис Структура на маса составена од 4 попречни шипки од дел 30x30mm и должина 650mm и 4 ногарки со пресек 50x50mm и висина 710mm. Дизајниран за маси од 750x750mm со спој на парчиња , што поддржува голема носивост. Лесно и брзо склопување, бидејќи ги вклучува сите потребни компоненти за инсталација, освен горниот дел од масата. Има пластични завршни капачиња за да одговараат на финишот, кои служат како завршен допир на нозете и спречуваат оштетување на подот. Изработен е од челик со бела и црна обоена завршница.
Шифра Опис Цена
93386 емука.сет ногари со рамка 50x50mm, 750×750 црна 9588 ден. по ком.
93387 емука.сет ногари со рамка 50x50mm, 750×750 бела 9588 ден. по ком.