Име Сет систем COMFORT II за елемент 200mm / ArenaStyle – Бела/хром
Димензии Висина = 630мм
Финиш Бел
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал Челик, никел
Опис Сет COMFORT II вклучува:рамка со водилки со целосно извлекување и 2 метални полици . Се прилагодува на Вашите индивидуални потреби. Различните намени овозможуваат професионално складирање за шишиња, леб, кафе или чај. Без разлика на тоа што сакате да чувате, можете да бидете сигурни дека Kesseböhmer нуди оптимална употреба за вашето уредување во кујната / ClickFixx: за брза монтажа / 3D подесување на фронтот / Лесно и беспрекорно движење / SoftSTOPPplus амортизер за затворање
Шифра Опис Цена
KB-Comfort-200L/CW Сет систем COMFORT II 630mm лев / ArenaStyle 2/1 хром-бела 11041 ден. по ком.
KB-Comfort-200R/CW Сет систем COMFORT II 630mm десен / ArenaStyle 2/1 хром-бела 11041 ден. по ком.