Име Сет систем COMFORT II за елемент 250mm / ArenaStyle – Бела/хром
Димензии елемент 250mm / Висина = 630mm
Финиш хром – бела
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Сет COMFORT II вклучува:рамка со водилки со целосно извлекување и 2 метални полици . Се прилагодува на Вашите индивидуални потреби. Различните намени овозможуваат професионално складирање за шишиња, леб, кафе или чај. Без разлика на тоа што сакате да чувате, можете да бидете сигурни дека Kesseböhmer нуди оптимална употреба за вашето уредување во кујната / ClickFixx: за брза монтажа / 3D подесување на фронтот / Лесно и беспрекорно движење / SoftSTOPPplus амортизер за затворање
Шифра Опис Цена
KB-Comfort-250L/CW Сет систем COMFORT II 250mm лев / ArenaStyle 2/1 хром-бела 12935 ден. по ком.
KB-Comfort-250R/CW Сет систем COMFORT II 250mm десен / ArenaStyle 2/1 хром-бела 12935 ден. по ком.