Име Сет систем Dispensa 90° за елемент до 150мм / ArenaPure антрацит
Димензии за елемент со ширина до 150мм и висина 1200-1600мм/ 1600-2000мм/ 1800-2200мм
Финиш Антрацит
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Сет систем Dispensa 90° се состои од: водилка со делумно извлекување со носивост од 100кг и меко затварање ,метална рамка на извлекување , држач за фронт и ArenaPure метални полици според висината на рамката.
Шифра Опис Цена
KB-D90/150-3АP Сет Dispensa 90° /150mm рамка метална 1200-1600мм, ArenaPure 3/1 антрацит 22258 ден. по ком.
KB-D90/150-4АP Сет Dispensa 90° /150mm рамка метална 1600-2000мм, ArenaPure 4/1 антрацит 25735 ден. по ком.
KB-D90/150-5А Сет Dispensa 90° /150mm рамка метална 1800-2200мм, ArenaPure 5/1 антрацит 28841 ден. по ком.