Име Сет систем Dispensa 90° за елемент до 150мм / ArenaStyle антрацит
Димензии за елемент со ширина до 150мм и висина 1200-1600мм/ 1600-2000мм/ 1800-2200мм
Финиш Arenastyle / антрацит
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал челик, пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Сет систем Dispensa 90° се состои од: водилка со делумно извлекување и меко затварање ,метална рамка на извлекување , држач за фронт и ArenaStyle метални полици според висината на рамката.
Шифра Опис Цена
KB-D90/150-3А Сет Dispensa 90° /150mm рамка метална 1200-1600мм, ArenaStyle 3/1 антрацит 25083 ден. по ком.
KB-D90/150-4А Сет Dispensa 90° /150mm рамка метална 1600-2000мм, ArenaStyle 4/1 антрацит 30045 ден. по ком.
KB-D90/150-5А Сет Dispensa 90° /150mm рамка метална 1800-2200мм, ArenaStyle 5/1 антрацит 33920 ден. по ком.