Име Сет систем Dispensa 90° за елемент до 300мм / ArenaStyle антрацит
Димензии за елемент со ширина до 300мм и висина 1200-1600мм/ 1600-2000мм/ 1800-2200мм
Финиш Антрацит
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал Нер’ѓосувачки челик
Опис Сет систем Dispensa 90° се состои од: водилка со носивост од 100кг и целосно извлекување и меко затварање ,метална рамка на извлекување , држач за фронт и ArenaStyle метални полици според висината на рамката.
Шифра Опис Цена
KB-D90/300-3А Сет Dispensa 90° /300mm рамка метална 1200-1600мм, ArenaStyle 3/1 антрацит 25975 ден. по ком.
KB-D90/300-4А Сет Dispensa 90° /300mm рамка метална 1600-2000мм, ArenaStyle 4/1 антрацит 29572 ден. по ком.
KB-D90/300-5А Сет Dispensa 90° /300mm рамка метална 1800-2200мм, ArenaStyle 5/1 антрацит 32798 ден. по ком.